Новини

Гліб Пригунов: «Можемо підбивати підсумки! Бразильські студенти в Україні мають бути!».

4

Один із найважливіших заходів у рамках візиту української делегації в Бразилію була освітня виставка ExpoPós. До неї ще перед поїздкою на Дніпропетровщині активно готувалися. Був створений спеціальний стенд для участі у двох виставках, в Ріо-де-Жанейро та Сан-Паулу.

10

Головна мета — відкрити світові рівень підготовки та якість української системи вищої освіти. Україну на найбільшій в Латинській Америці виставці представляли 8 університетів (з Дніпра та Києва), які презентували бразильським студентам умови навчання за бакалаврськими та магістерськими програмами, програмами перепідготовки та підвищення кваліфікації.

9

На сьогодні за статистичними даними кількість студентів з Бразилії, які зацікавлені в освіті за кордоном, значно зросла. Україна входить до списку найбільш популярних серед бразильців країн, де б вони хотіли навчатися.

7

Також відомі і найбільш популярні спеціальності — адміністрування, інженерія, маркетинг, зв’язки з громадськістю, мистецтво і дизайн, готельно-ресторанний бізнес, право, комп’ютерні науки, медицина.

З минулого року саме у Дніпрі 20 бразильців вже отримують фах медичних працівників.

5

«Цього року в Сан-Паулу та Ріо свої заклади вищої освіти представляли понад 100 країн.
Протягом трьох днів понад 10 тисяч людей відвідали виставку ExpoPos.

Українська делегація займала найбільший павільйон і він став справжнім відкриттям для бразильських абітурієнтів. Україна вражає бразильців своєю толерантністю та гостинністю.

Ми віримо, що цей перший крок дозволить відкрити Україну для Бразилії по-новому! Тож можемо констатувати, крок до залучення іноземних студентів в Україну – зроблено!» — зазначив голова Дніпропетровської обласної ради Гліб Пригунов.