Новини

Відбувся 26 випуск кафедри військової підготовки спеціалістів Держспецтрансслужби

IMG_1552 (1)

Мостовики, механіки, колійники, фахівців військових сполучень. 45 випускників кафедри військової підготовки спеціалістів Держспецтрансслужби Державного національного університету науки і технологій сьогодні завершили навчання. Привітати їх приїхали представники обласної ради, військової адміністрації, ДСНС, духовенства, а також викладачі кафедри, керівництво навчального закладу, родичі та близькі.

З вітальним словом від імені голови обласної ради Миколи Лукашука та від себе особисто виступив начальник управління запобігання та виявлення корупції і взаємодії з правоохоронними органами Олександр Свіренко.

«Щиро вітаю вас з цим урочистим днем. Вітаю із завершенням важливого етапу й початком довгого й, сподіваюсь, успішного крарʼєрного зростання. Ви вже маєте всі необхідні професійні компетентності, тому сміливо починайте будувати карʼєру. Сили і наснаги вам. Цілеспрямованості, рішучості, жаги розвитку та удачі», — звернувся до присутніх Олександр Свіренко.

Крім дипломів бакалавра випускники отримали первинні військові звання лейтенанта.

Щасливої долі хлопцям й дівчатам побажав й голова Адміністрації Державної спеціальної служби транспорту генерал-майор Богдан Бондар.

«Сьогодні ми даємо путівку в життя тим офіцерам, які навчались у нелегкі часи. Так, випробувань було для вас багато, але ви з честю їх витримали. Переконаний, ви станете гідним поповненням лав офіцерів, які працюватимуть на нашу перемогу», — сказав Богдан Бондар.

Далі 46 випускників служитимуть в лавах Держслужби транспорту, з них 8 — у лавах логістики.