Новини

Відбулося засідання депутатської комісії з питань культури та духовності Дніпропетровської обласної ради.

msg-1001411992881-10651

Депутати розглянули питання щодо фінансування КЗВО «Дніпровська академія музики» ДОР».

На засіданні був присутній керівник та головний бухгалтер закладу, а також начальник управління культури, туризму, національностей і релігій Дніпропетровської облдержадміністрації. Долучились до засідання і представники департаменту фінансів обласної державної адміністрації.

За інформацією керівника академії, станом на зараз колектив закладу отримав заробітну платню у повному обсязі, заборгованості у цьому питанні немає.

Аби уникнути недофінансування протягом наступних місяців, депутати комісії прийняли рішення про створення робочої групи. До неї увійдуть представники Дніпровської академії музики, управління культури, туризму, національностей і релігій Дніпропетровської облдержадміністрації та департаменту фінансів.

«За тиждень робоча група ознайомиться з усіма розрахунками, сформує необхідну суму та спрямує бюджетний запит щодо додаткового фінансування закладу до головного розпорядника коштів — обласної державної адміністрації. Окремо зауважу — Дніпровську академію музики ніхто не закриває, всі працівники належним чином будуть отримувати заробітну плату», — прокоментував голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук.