Новини

Військовий оркестр, медалі і грамоти: у Дніпрі привітали Нацгвардію України.

IMG_5574

Національна гвардія України відзначила свою четверту річницю утворення. З цієї нагоди у Дніпрі відбулись урочистості в театрі ім. Т.Г. Шевченка. Військове командування, представники духовенства, міська та обласна влада привітали службовців із цим святом. Зокрема, нагородили близько двохсот осіб. Від імені голови обласної ради військовослужбовці отримали почесні грамоти і пам’ятні сувеніри.

IMG_5619

Гліб Пригунов відзначив особливу роль Національної гвардії: «Хочу подякувати нашим захисникам, які вже чотири роки відповідають за спокій українців і на мирній території України, і у зоні проведення бойових дій. Своєю відданою службою ви щодня робите великий внесок у зміцнення державності, законності і правопорядку!».

На заході вітання приймав особовий склад військових частин центрального територіального об’єднання Національної гвардії України. Наразі військові несуть службу на мирній території, але раз на три місяці вони вирушають на чергування до зони проведення бойових дій. Наступна така поїздка планується вже у травні. Також під час урочистостей усі присутні вшанували пам’ять загиблих нацгвардійців на Донбасі. Завершився захід яскравими виступами військового оркестру, подяками та щирими побажаннями на майбутнє.