Новини

Військових нагородили відзнаками від голови обласної ради.

photo5262819738315238529
 
Вже 14 жовтня вся країна відзначатиме День захисника. До цієї дати у Дніпрі та інших населених пунктах проходять урочистості. Сьогодні вітали військових Національної Гвардії, оперативного командування «Схід» та повітряного командування «Схід».
Значення кожного із цих військових формувань у сучасній українсько-російській війні важко переоцінити. ПК «Схід» з 2016 року захищає повітряний простір країни, веде радіолокаційну розвідку.
Національна Гвардія з початку агресії на сході стала на захист територіальної цілісності держави. Військові визволяли Слов’янськ, Папасну, Лисичанськ. Брали участь у боях за Іловайськ та Дебальцеве.
ОК «Схід» в свою чергу побували чи не в усіх найгарячіших точках Донбасу.
За вірну службу та відданість захисникам вручили подяки та пам’ятні подарунки від обласної ради. Військове керівництво, представники духовенства, міської та обласної влади привітали службовців із наступаючим святом!
Голова обласної ради Гліб Пригунов зазначає: «Обрати професію військового, стати захисником рідної країни, щодня бути вірним присязі та виконувати свої обов’язки. Усе це заслуговує на повагу та вдячність. Бажаю нашим захисникам міцного здоров’я, сили духу та спокою на рідній землі».