Новини

Військові 121 окремого полку зв’язку відзначили День частини.

IMG_8112

З цього приводу у СМТ Черкаське сьогодні пройшли урочистості. Для бійців полку підготували святковий концерт, багато щирих привітань і нагород. Дніпропетровська обласна рада також подякувала військовослужбовцям за вірну службу. Найкращих нагородили медалями, подяками і пам’ятними подарунками від голови облради Гліба Пригунова.

Починаючи з березня 2014 року полк знаходиться у повній боєготовності, адже управління військом без надійних засобів зв’язку неможливо уявити. Від оперативного координування часто залежить успіх бою або врятовані життя. Виконуючи свої завдання, військовослужбовці пройшли Красногорівку, Водяне, Піски. Їх бойовий шлях не оминув найгарячіші точки війни на Донбасі – Слов’янськ та Іловайськ. В останньому пункті полк втратив трьох військових одразу. Під час урочистостей загиблих у АТО вшанували хвилиною мовчання та поклали квіти до іменного пам’ятника на території військової частини.

Голова Дніпропетровської обласної ради Гліб Пригунов зауважує: «Воїни-зв’язківці в АТО нині демонструють мужність, героїзм, витримку і відданість своєму обов’язку. Я дякую кожному військовослужбовцю та ветерану. Бажаю доброго здоров’я, сили, злагоди і миру. Вічна пам’ять загиблим. Переконаний, що Україна буде вільною, незалежною і квітучою із такими відданими синами Батьківщини».

IMG_8119

IMG_8141

IMG_8203

IMG_8208