Новини

В Дніпропетровській обласній раді відбулась робоча нарада з керівниками підприємств водо- та теплопостачання

!DOR08402

Сьогодні голова Дніпропетровської обласної ради зустрівся з директорами водоканалів, теплопостачальних підприємств області та головою постійної комісії обласної ради з питань житлово-комунального господарства.

Головним питанням було визначення поточних проблем та потреб підприємств.

«Днями заступник міністра енергетики повідомив, що рішення про підвищення тарифів на електроенергію доведеться ухвалити. Тому готуємося заздалегідь. Вислухав проблемні питання, пропозиції, потреби. Компенсація різниці в тарифах, безперебійна робота в умовах ракетних обстрілів, матеріально-технічна база – роботи багато», – зазначив Микола Лукашук.

Голова облради розповів, що в бюджеті Дніпропетровщини передбачено фінансування для підтримки комунальних підприємств регіону з тепло- та водопостачання. Також надаються субвенції бюджетам міст області.

За словами Миколи Лукашука, з перших днів повномасштабної війни обласна влада, очільники громад, керівники підприємств критичної інфраструктури працювали над тим, щоб жителі Дніпропетровщини були з водою, теплом, світлом. Це є одним з пріоритетів в роботі.

«Ми дуже вдячні за підтримку нашого водоканалу. Насправді, дійсно є ряд питань, які в нинішніх умовах важко вирішити самостійно. А наша основна мета – забезпечити безперебійне водопостачання жителям області. Завдяки допомозі обласної влади ми це успішно робимо», – сказав керівник одного з водоканалів області.