Новини

Микола Лукашук нагородив почесними відзнаками норвезьких волонтерів, які неодноразово допомагали рятувальникам Дніпропетровщини

!IMG_9982

Після початку повномасштабної війни в Україні пан Одд Стейнар Ренне створив благодійну організацію. Разом з Мортеном Йоганом Брендбо, Йоакімом Сандодденом та Аллою Курсенко свою основну громадську діяльність волонтери сконцентрували для передачі гуманітарної допомоги саме Дніпропетровщині.

«Пан Ренне 40 років працював на пожежній станції. Людина з великої літери. Мав честь вручити почесні відзнаки Дніпропетровської обласної ради благодійникам. На знак подяки за їхню небайдужість та неоціненний внесок в нашу Перемогу», – зазначив голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук.

За час повномасштабного вторгнення вони передавали області спеціальне пожежне обладнання, захисний пожежний одяг та взуття, моторизовані засоби, гідравлічне обладнання для ліквідації наслідків аварії на транспорті, спеціальні пожежні автомобілі, а також автомобілі швидкої медичної допомоги.

«Робота надзвичайників під час воєнного стану – це постійний ризик, навантаження і готовність до будь-чого 24/7. Ми дуже вдячні за допомогу усім волонтерським організаціям. Разом ми сильніші», – сказав Юрій Корецький, очільник Головного управління ДСНС у Дніпропетровській області.

В свою чергу, пан Одд Стейнар Ренне зазначив:

«Віроломне загарбницьке вторгнення окупаційних військ російської федерації на територію суверенної України настільки мене вразило, що я не міг залишатися осторонь. Ми будемо з вами разом у цій боротьбі і не припинимо підтримку до вашої Перемоги».