АНОНСИ

Новини

В обласній раді відбудуться навчання з теми „Секторальні реформи, як невід’ємна складова процесу децентралізації: медицина”

РЕЄСТРАЦІЯ ТРИВАЄ

 

20 березня 2018 року в приміщенні Дніпропетровської обласної ради відбудеться фахова майстерня на тему „Секторальні реформи, як невід’ємна складова процесу децентралізації: медицина”

До навчань запрошуються представники районних та Обласної ради.

Програма навчань передбачає обговорення проблемних питань із зазначеної теми та шляхи їх вирішення. Також аналізуватиметься нормативно-правова база на предмет практичного застосування законів та підзаконних актів.

Фахова майстерня проводитиметься в інтерактивній формі, де учасники після презентованої теми, матимуть змогу поставити питання модератору, подискутувати один з одним та обмінятися враженнями.

Зареєструватись на навчання можна за номером телефону 044-484-05-66 або написавши на адресу електронної скриньку uaror@ukr.net. При реєстрації потрібно повідомити П.І.Б., орган місцевого самоврядування, посаду та контактний телефон.

Захід організовується в рамках Проекту USAID «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні» (ПУЛЬС), що реалізується Асоціацією міст України у партнерстві з Українською асоціацією районних та обласних рад.

~3410350