Новини

Гліб Пригунов взяв участь у «святковому» робочому візиті Президента України до Дніпра.

b8fd3e96-5c28-45ce-85d4-6e02e92d8bdb

Одразу в аеропорту очільник країни Володимир Зеленський заявив, що привіз «подарунок» — нового губернатора області. Ним став Олександр Бондаренко. Презентували його, як молодого менеджера, якому дали випробувальний термін до Нового року.

Опісля разом із міською та обласною владою вся делегація відправилась на перевірку відремонтованого Нового мосту. В результаті чого, Президент розпорядився створити спеціальну комісію, яка надасть висновки стосовно якості виконаних робіт.

Від першочергових справ – перейшли до святкових заходів. На Фестивальному причалі пройшов турнір на звання «Найсильніша людина України 2019». У змаганнях взяли участь члени Федерації стронгмену. Окрім цього, сьогодні по всьому місту розташовано багато локацій із розважальними програмами, ярмарками, майстер-класами, і навіть карнавалом.

Голова обласної ради Гліб Пригунов привітав мешканців міста: «Ми робимо ракети, катаємо багато труб і виробляємо колеса для всього світу. В нашому місті народилося багато відомих політиків. В нас найбільша в світі Синагога, ми – толерантне місто, де живуть люди різних національностей та віросповідання, це ми – найщиріші патріоти та сміливі захисники країни! Із світом, рідне місто та дорогі дніпряни»