Новини

Гліб Пригунов нагородив рятівників області

_MG_9521

Сьогодні вся країна відзначає їх професійне свято. У Дніпрі святкували із гумором, піснями та смачною їжею. Голова обласної ради Гліб Пригунов нагородив найкращих представників ДСНС відзнаками і пам’ятними подарунками: «Від мешканців всієї області висловлюю вдячність усім рятівникам. Тільки сильні духом люди, віддані та відважні можуть працювати в цій нелегкій сфері. У критичні моменти ви маєте залізну стійкість та самоконтроль. Міцного вам здоров’я та довгих років життя!».

На святі представники ДСНС презентували пожежний насос зразка 1860 року. Після його реставрації цей раритет став справжнім надбанням. Кожен бажаючий міг приміряти на себе роль рятівника тих часів. Опісля на одній із локацій пройшов фестиваль української їжі та святковий концерт.

З початку року вогнеборці області здійснили більше 16 тисяч виїздів, ліквідували близько 7 тисяч пожеж та близько 4 тисяч разів виїжджали на допомогу людям. Актуальними питаннями для служби є запобігання пожежам в екосистемах регіону та покращення матеріально-технічної бази. З обласного бюджету на заходи із запобігання катастроф цього року було виділено більше 3 млн. гривень.