Новини

Гліб Пригунов: «Водні лижі та вейкборд — Дніпро стає гравцем світової арени!»

69866259_2387514184647500_4286597366812770304_n

Голова Дніпропетровської обласної ради зазначив, що сьогодні воднолижний спорт є візитівкою нашої області. Вже не перший рік вихованці дніпровського клубу Sentosa під керівництвом Олексія Мартинова займають призові місця на міжнародних змаганнях.

«Більше того, саме Дніпро став першим українським містом, де відбувся чемпіонат світу з воднолижного спорту. У минулому році місто вже вдруге приймало міжнародні змагання такого рівня. Дводенна першість зібрала близько шістдесяти найсильніших спортсменів із 12 країн світу», — розповів Гліб Пригунов.

Вчора у Дніпрі зустріли та привітали молодих спортсменів, які повернулися з Франції. Юні чемпіони привезли заслужені нагороди Чемпіонату Європи та Африки. У групі до 14 років – золото. Його завоював Дамір Філаретов у змаганні з багатоборства та слалому. Марина Цюцюра – золото з фігурного катання та багатоборства. З інших дисциплін спортсмени отримали срібні та бронзові медалі.

У групі до 17 років першість завоювали Олександр Самойлов та Станіслава Просвєтова.

Також свій внесок у командний залік зробили Іван Чорний та Олександр Грушко.

«Вони гідно представили Україну! Кожен спортсмен зробив свій внесок у перемогу. Окрема подяка  тренерам переможців – Юрію Єремєєву та Ользі Хрисаненко», — прокоментував голова облради.

Також як зазначив на своїй сторінці у Fb Олексій Мартинов: « У вересні 2020 року в Дніпрі  на воднолижному стадіоні  відбудеться Чемпіонат Світу серед студентів з водних лиж і вейкборду.
Принц Альберт планує бути в якості гостя і заразом подивитися конструктив наших стадіонів. Уже всі в світі знають, який воднолижний стадіон в Дніпрі!».