Новини

15 тисяч гривень та суспільне визнання – набір на конкурс розпочато!

газета1

«Премія Дніпропетровської обласної ради» — вже 3 рік поспіль конкурс виявляє найталановитіших жителів області. Автором ініціативи є голова облради Гліб Пригунов:

«Цей конкурс був запроваджений, в першу чергу, для підтримки молоді. Саме тому вік учасників – до 35 років. Головна мета – дати молодим людям впевненість у тому, що вони потрібні державі, що саме вони – основа майбутнього цивілізованого українського суспільства. Гідна оцінка, визнання та популяризація того внеску, який роблять ці молоді люди для нашої країни та області… Тільки так  ми зможемо зупинити «відтік мізків» за кордон!».

Преміантів визначають в  11 категоріях, серед яких медицина, культура, журналістика, бізнес, героїчні вчинки та інші. Загалом у кожній з  категорій за правилами конкурсу не більше 5 переможців.

Наразі проводиться набір документів на конкурс. Після його закінчення усі учасники, чиї документи відповідають необхідним критеріям, виставляються на онлайн голосування. За його результатами обираються 10 учасників у кожній категорії.

Фінальним етапом відбору є обговорення між членами спеціальної комісії. Критеріями для визначення 5  переможців є актуальність і соціальна значущість заходів, проектів та кампаній, їх новизна та інноваційність, результати та перспективність.

Усі переможці «Премії Дніпропетровської обласної ради» отримають  матеріальне заохочення у розмірі 15 тис. грн. (без урахування податків) та публічне визнання .

Деталі конкурсу дивіться за посиланням: https://oblrada.dp.gov.ua/vote