Новини

Гліб Пригунов вручив ключі від новеньких квартир у Дніпрі

_MG_6288

Сьогодні щасливими володарями довгоочікуваних метрів стали 13 родин. З них 7 родин – внутрішньо-переміщені особи, 2 родини учасників АТО, співробітники ДСНС і Національної поліції.

Більшість квартир родини отримали за відродженою програмою «Доступне житло». Цього року держава виділила на неї 100 000 000 млн гривень, з яких 8 млн отримала Дніпропетровська область. Суть програми полягає в тому, що 50% від вартості житла компенсує держава. Іншу половину сплачує родина. Минулого року в такий спосіб житло вже отримали 6 родин. Головне, стояти у черзі на отримання житла в Дніпропетровському регіональному управлінні Держмолодьжитла. Для працівників ДСНС та поліції діє окрема програма співфінансування. Також є варіант отримання житла за програмою пільгового кредитування від обласної ради під 3%.

Зводили новий будинок сучасного комплексу майже два роки. Будівництвом ЖК «Олімпійський» займається комунальне підприємство «АРР «Регіон Лідер» Дніпропетровської обласної ради.

Голова облради Гліб Пригунов привітав новоспечених мешканців будинку, подякував забудовникам та зауважив: «Розвинута соціальна сфера і робота подібних програм — це ознака будь-якої цивілізованої держави, яка піклується про своїх громадян. Приємно, що за своєю якістю – житло на найвищому рівні. Ми тут поступово створюємо сучасний простір, з використанням нових технологій енергозбереження. Тут поряд вже є чудова школа, яку ми відкрили два роки тому. У планах стоїть створення нового скверу. Це вкрай важливі кроки для комфорту людей!».