Новини

Гліб Пригунов: «Відкрито новий спортивний об’єкт – чергова перемога децентралізації».

_MG_2850

Президент Петро Порошенко відкрив великий спортивний комплекс у СМТ Слобажанське. Звели його на місці пустиря майже за два роки. Загальна сума будівництва склала 53 400 000 млн. гривень. З них обласна рада виділила майже 35 000 000 млн. грн.

Загальна площа новобудови — понад 2,7 тис квадратних метрів. Три поверхи із залами для занять фітнесом, йогою, шейпінгом, гімнастикою, тренажерною залою. Різноманітні змагання з футболу, волейболу, баскетболу, єдиноборств та навіть настільного тенісу проходитимуть у найбільшій спортзалі площею 1300 кв.м, яка по периметру обладнана трибунами на 280 місць. Тут створені усі умови для комфортних, а головне безпечних тренувань. Це стосується і спортивного паркету, і спеціальної системи централізованого кондиціювання. При будівництві об’єкту були використані і встановлені сучасні системи енергозбереження. Одночасно тут можуть тренуватись близько 250 людей. Також у спорткомплексі працюватимуть кав’ярня, сауна, масажні кабінети, сучасні душові та роздягальні, а поруч із закладом – зелені зони і зручні стоянки. На третьому поверсі розмістилась більярдна кімната.

Відкрили комплекс тематично — турніром з футзалу.

_MG_3322

Голова Дніпропетровської обласної ради Гліб Пригунов наголошує: «Спортивний напрямок є одним із пріоритетів нашої роботи. Реформа децентралізації дала нам можливість системно підійти до питання оновлення спортивної інфраструктури, поповнення матеріально-технічної бази, допомогти молодим спортсменам. В цьому році ми відкриваємо 20 спортивних об`єктів на території області. Дякую всім хто бере активну участь в реалізації цих проектів, зокрема Андрій Павелко. Ставимо перед собою головне завдання: створити умови, аби в кожному районі, незалежно від його розташування — в центрі чи далеко від нього, діти однаково могли розвиватись і досягати спортивних результатів».

Нині поряд із спорткомплексом зводять ще одну двоповерхову спортивну споруду – басейн. В 2018 році в обласному бюджеті передбачено майже 30 000 000 млн. грн. З них 5 000 000 – кошти обласні, 24 800 000 – субвенція.