Новини

Голосування за номінантів на премію обласної ради визначить головних переможців

premia

В обласній раді закінчили збір документів претендентів на премію Дніпропетровської обласної ради, яка буде вручена за досягнення у різних сферах суспільного життя, професійній діяльності, активній участі у розбудові регіону. З сьогодні на сайті обласної ради за посиланням http://oblrada.dp.gov.ua/inquirer/ розпочинається голосування, яке триватиме до 20 липня 2017 року.

Проголосувати за номінантів та підвищите їх шанси на перемогу зможуть всі бажаючі. За результатами голосування буде відібрано по 5 номінантів у кожній категорії, які й отримають по 15 тис. грн. Усі вони довели, що можуть стратегічно та креативно мислити і генерувати корисні проекти.

«Для нас важливо підтримувати нашу ініціативну та амбітну молодь у її починаннях та задумах, які принесуть користь як нашій області так і Україні. Зараз йде відтік молодих та перспективних кадрів за кордон. Тому для нас стратегічно важливо, аби перспективні кадри залишались в Україні та працювали на її розвиток», — зазначив голова Дніпропетровської обласної ради Гліб Пригунов.

За півтора місяці свої заявки подало 128 людей, серед яких молоді громадські діячі, військовослужбовці, волонтери, аграрії, новатори, митці, соціальні робітники, молоді вчені , журналісти. Усі вони розподілені за категоріями: за внесок у розвиток місцевого самоврядування та місцевої самоорганізації населення, за героїчні вчинки, самовідданість при виконанні громадянського обов’язку, за соціально-правовий захист дитинства, материнства і батьківства, за виробничі досягнення, впровадження творчих новітніх ідей, за внесок у розвиток аграрно-промислового сектору, за досягнення у науковій та педагогічній діяльності, активну журналістську діяльність та ін.

Конкурсна комісія, яка займалась відбором кандидатур є повністю прозорою та неупередженою, вона охопила максимальну кількість спеціалістів у різних сферах життєдіяльності, які є кращими у своєму напрямку і будуть зважено та чесно давати оцінку претендентам.