Новини

Гліб Пригунов запросив студентів області до співпраці!   Студентський бал у стилі «Стиляги». 

IMG_2725
За задумом організаторів саме цей стиль – яскравий та вільний – є відповіддю сірим будням, що заточені в сіру уніформу радянської спадщини.   Заповнена зала, яскраві вбрання, ретро-музика, усмішки і багато танців. Цього разу на святковий вечір завітали  студенти із різних вишів. Відповідну атмосферу на заході створили фото-зони та виставка із ретро-авто. Сумувати на вечірці не довелось нікому. На присутніх чекали виступи вокальних колективів, конкурси, вікторини, цінні подарунки, фуршет, нові знайомства та цікаве спілкування.
Шляхом голосування після урочистої частини було обрано із 44 пар-претендентів короля та королеву балу. Учасники повинні були продемонструвати свою майстерність у різних танцювальних напрямках: вальс, джайв, твіст. У підсумку, переможцями стали: студентка Кулешова Юлія і студент Биков Богдан.
Голова Дніпропетровської обласної ради Гліб Пригунов привітав переможців та запросив молодь до співпраці із обласною радою: «В першу чергу, я вітаю вас з тим, що ви молоді, перспективні та, головне, вільні! Назва балу – «Стиляги» —  є дуже символічною. Європейський вектор розвитку, вектор до змін, вектор до вільного та незалежного життя  триватиме і надалі. До того ж,  саме сьогодні конституційною більшістю прийняті зміни до Закону стосовно НАТО і ЄС. Переконаний, із такою амбітною молоддю ми зможемо досягти будь-яких цілей. Обласна рада відкрита до ваших пропозицій і спільних проектів».