Новини

Гліб Пригунов: «Країні не вистачає відповідальних людей!».

f39824ef-1943-4268-9134-41fe3f36d40e

Зміна мислення – це початок формування відповідального суспільства. Саме ця теза стала основною на Форумі відповідальних людей у Дніпрі. Захід, який зібрав прогресивну молодь з усієї області, стартував у Молодіжному центрі «Освіторіум» Дніпропетровської обласної ради. Панельні дискусії із професійними спікерами, знайомства із однодумцями, багато натхнення та започаткування спільних проектів.

Протягом дня учасники вирішуватимуть сучасні виклики за чотирма напрямками: бізнес, громадськість, влада та релігія. Дискутуватимуть про цінності, на яких слід будувати майбутнє.

Голова обласної ради Гліб Пригунов наголошує: «Відповідальність – це цінність, яку треба культивувати в кожному із нас. Важливо розуміти, що не тільки зміна кадрів у владних структурах принесе зміни в життя країни. Зміна мислення та менталітету – той шлях, який Україна обрала у 2014 році. Беззаперечно, ми впевнено йдемо до якісних позитивних змін, а подібні просвітницькі заходи та дискусії допомагають молоді на цьому шляху».

Також після основної частини Форуму для учасників підготували ярмарок громадських організацій. Серед них, «Кузня української інтелігенції», Українська академія лідерства, Національна молодіжна рада України, ГО «Молодь Дніпра».