Новини

Гліб Пригунов: «Прийом громадян існує для дійсно важливих питань, що не знаходять рішення у робочому порядку».

IMG_9065

Голова Дніпропетровської обласної ради, як і кожен депутат, має графік прийому громадян. Кожен перший вівторок місяця виборці можуть зустрітися з ним особисто або з його заступниками. Гліб Пригунов наголошує, що прийом громадян збирається для крайніх випадків, які потребують  особистого втручання:

«В обласній раді працює налагоджений механізм роботи зі зверненнями громадян. Усі поточні питання вирішуються у робочому порядку апаратом облради. Як саме звертатися до нас, дивіться за посиланням на офіційному сайті  https://oblrada.dp.gov.ua/zvernennia-hromadian/. Особистий прийом існує для дійсно важливих питань, із вирішенням яких я маю ресурси і повноваження допомогти».

Серед головних звернень громадян цього разу було питання голови ГО «Щасливий діабет» Машталір Владислави Анатоліївни. Звернення стосувалось  розроблення спеціальної програми для допомоги дітям-інвалідма, хворим на цукровий діабет. У тому числі, призначення їм такої групи інвалідності, яка зможе забезпечити організацію більшим фінансуванням для допомоги їхнім підопічним.

Окрім того, до голови облради звернулося керівництво Дніпропетровського педагогічного коледжу. Питання стосувалося надання регіонального замовлення для музичного відділення.

«Цим питанням має опікуватися департамент освіти ОДА. Наразі вже є 16 абітурієнтів, які претендують на отримання спеціальності  вчителя музики, але регіонального замовлення від департаменту немає. Стосовно цього питання я особисто відправляю листа до держадміністрації, адже вважаю, що в нашій області абітурієнти повинні мати можливість навчатися за бажаною спеціальністю», — зазначив Гліб Пригунов.

Також сьогодні серед інших звернень до голови облради були питання ремонту доріг та матеріальної допомоги на лікування.