Новини

Гліб Пригунов нагородив журналістів області – переможців конкурсу «Нові громади – нові можливості».

!!!!IMG_4711

Конкурс журналістських робіт, організований обласною радою та присвячений темі реформи децентралізації, проводився вперше. За три місяці усі бажаючі могли подати свої заявки, після чого спеціалізована комісія експертів обрала найкращі публікації. Переможців обирали за номінаціями: онлайн-публікації, печатні ЗМІ, -радіо та -відео матеріали. Сьогодні в обласній раді пройшла офіційна церемонія нагородження переможців.

Загалом до участі було подано 69 заявок– це, до речі, найбільша кількість, у порівнянні із іншими областями України. Як висновок, висвітлення децентралізаційних процесів, змін та здобутків громад на Дніпропетровщині є більш затребуваним, всебічним та детальним. За це голова обласної ради Гліб Пригунов і подякував журналістам на нагородженні: «Підводячи підсумки цього року, можна відзначити об’єктивне висвітлення процесів децентралізації в Україні. Ми маємо досвід, помилки, успішні здобутки! Саме для цього і організований журналістський конкурс. Якомога більше людей має знати про важливі процеси, які відбуваються в країні. Я дякую журналістам за їх професіоналізм та незаангажованість».

Переможці конкурсу отримають грошові винагороди у розмірі:

І місце – 12 000 грн.

ІІ місце – 10 000 грн.

ІІІ місце – 7 000 грн.

* (без урахування податків).

Конкурс проводився за методологічної підтримки Програми Ради Європи «Децентралізація і реформа місцевого самоврядування в Україні». Далі за бажанням переможців вони можуть подати свої матеріали на всеукраїнський етап конкурсу.