Новини

«Primaries 2.0» — другий випуск молодих політиків!

IMG_7122

Нові знання, корисні знайомства, саморозвиток і спеціалізовані навички. Це лише частина позитивного, що отримали хлопці та дівчата від Школи молодого політика. Близько сотні людей з усієї Дніпропетровщини пройшли в обласній раді дводенний курс-інтенсив.

Сьогодні голова облради Гліб Пригунов нагородив випускників дипломами. Саме за його ініціативи Школа молодого політика проводиться вже вдруге за цей рік. Він коментує: «Сучасній політиці не вистачає молоді та інновацій. Втім, будь-хто має мати базовий рівень знань та вмінь. Це і дає наша Школа молодого політика – свого роду невеликий поштовх до подальшого розвитку. Навіть якщо молоді люди в подальшому не оберуть політичну кар’єру, вони будуть розуміти, що можуть впливати на ситуацію в країні, нести відповідальність за рішення та робити свій внесок у розвиток країни».

В сесійній залі облради сьогодні молодь навіть голосувала за бюджет. Така своєрідна квест-гра із презентацією від команд власного бачення розвитку країни сподобалась усім учасникам без виключення. Випускники за цей невеликий час у школі освоїли ази ораторського мистецтва, шукали ефективні шляхи розвитку області, отримали вкрай важливі навички публічного діяча. Дізналися основи імеджелогії, вивчили тему виборів і виборчої кампанії, політичної системи України та світу. Тематика лекцій була різноманітна, але вкрай важлива для починаючого політика та громадського діяча: іміджелогія, вибори та виборча компанія, політична система України та світу, конкурентна боротьба, робота зі ЗМІ та багато інших питань. Нагадаємо, що заняття у школі безкоштовні, а іногороднім надається готель.

Власним досвідом та знаннями ділилися Владислав Міхеєв,експерт зі стратегічних комунікацій, Наталія Любченко тренер, Александра Каладжиева волонтерка та радник голови облради, Валерія Дідковська радниця з комунікацій Центру розвитку місцевого самоврядування, Віктор Пащенко кандидат політичних наук, Сергій Кривогуз випускник лідерської програми професійних стажувань США, директор Молодіжний Центр «Освіторіум», Андрій Клячин кандидат політичних наук, політтехнолог. Голова обласної ради Гліб Пригунов подякував випускникам за активну позицію, лекторам — за їх небайдужість та знання. Також зауважив, що наступного року Школа молодого політика обов’язково відбудеться!