Новини

Гліб Пригунов нагородив переможців Премії облради 2019!

_MG_7653

Суспільне визнання, грошова винагорода, урочиста царемонія нагородження, знайомства з однодумцями, багато посмішок та привітань! 50 молодих та активних мешканців Дніпропетровщини отримали свої сертифікати від голови обласної ради Гліба Пригунова. Переможців було обрано серед сотні претендентів, після незалежного інтернет-голосування та висновків професійного жюрі. Кожен з преміантів зробив свій неповторний внесок у розвиток регіону та всієї країни.

Наприклад, Новосьолова Аліна – юна переможниця інтернаціональних конкурсів з комп’ютерних технологій, володарка гранту від Майкрософт.

Олена Осадча – людина з великої літери. Попри свою «кришталеву хворобу» вона залишається активною та цілеспрямованою. Більше того, своєю діяльністю надихає інших людей з обмеженими можливостями.

Олександр Кумченко – відважний пожежник. Разом зі своєю командою поборов 53 страшні пожежі.

Серед переможців також багато лікарів, журналістів, волонтерів, громадських діячів, науковців, спортсменів та представників інших сфер з усієї області.

Головна мета щорічного конкурсу – підтримати талановитих спеціалістів, заохотити до подальших звершень, стимулювати до праці саме на Дніпропетровщині. Ініціатива проведення конкурсу належить голові облради Глібу Пригунову. Він привітав переможців:

«Це вже сьоме проведення Премії облради. Переконуюсь, що найкраща область України має потужний потенціал молодих, активних і галузево-професійних людей! Ви робите наш регіон краще. Держава потребує активності та небайдужості молодих людей. І ми готові підтримувати молодь на шляху до успіху та розвитку!».