Новини

Гліб Пригунов: «Наше завдання, аби діти, не залежно від місця проживання, виросли справжніми українцями, бачили нашу підтримку та розуміли, що Україна – це єдина держава»

????????????????????????????????????

 

До Дня захисту дітей малеча з прифронтових територій Донецької області – Авдіївки, Світлодарська, Бахмуту в рамках акції «Веселка дружби», ініційованої Дніпропетровською обласною радою, ОК «Схід», народними депутатами отримали святкові подарунки від дітей з усіх куточків Дніпропетровщини.

Подарунки збирали протягом травня в усіх шкільних колективах області. Серед подарунків все, що дозволить весело та з користю провести літні канікули – іграшки, книжки, набори для малювання та спортивний інвентар.

Вручали урочисто – у центрі міст, що розташовані у прифронтовій зоні, під час святкування Дня захисту дітей. Гарного настрою та незабутніх емоцій малечі надавав виступи творчого колективу «АртДесант»,  народної артистки України Лесі Горової, гітариста-віртуоз Сергія Шматка, лауреата міжнародних і всеукраїнських конкурсів Владислава Чайки. Також офіцери ОК «Схід» відвідали 4 дитсадочки у старій Авдіївці та реабілітаційний центр,вихованці яких через посилення обстрілів не змогли святкувати разом з усіма.

????????????????????????????????????
????????????????????????????????????

«Діти – це наше майбутнє покоління. І наше завдання, аби вони виросли справжніми українцями, відчували підтримку та розуміли, що Україна – це єдина країна. У жодному разі ми не можемо допустити, аби виросло «загублене» покоління людей. Нехай для кожної дитини, не залежно від того на якій території вона проживає – дитинство завжди буде гарним, веселим та незабутнім на добрі, позитивні моменти», —  зазначив голова Дніпропетровської обласної ради  Гліб Пригунов

«Ми розуміємо, що діти на прифронтових територіях потребують більше нашої уваги та підтримки. Вони мають жити у вільній країні і згадувати дитинство через призму добра, а не війни. Всі подарунки від Дніпропетровщини військові вручили з рук в руки. Ми і надалі продовжимо робити все, аби дорослі та діти, які проживають на окупованих територіях бачили підтримку держави», — прокоментував координатор акції «Веселка дружби» Борис Кутовий.

Днями офіцери ОК «Схід» відвідають з концертами та подарунками сел. Опитне та м. Сіверськ, де також передадуть подарунки дітям Донеччини від Дніпропетровщини.