Новини

Мгер Куюмчян: Не треба сприймати роботу чиновників за диво, це їх прямий обов’язок.

Мгер

 

У с. Привільне, що у Солонянському районі, після капітального ремонту було презентовано середню загальноосвітню школу. У будівлі 1974 року замінили 106 старих вікон на пластикові енергозберігаючі, а також встановили 14 новеньких дверей. Ці зміни у навчальному закладі стали можливі завдяки обласному конкурсу проектів і програм розвитку місцевого самоврядування. Вартість ремонтних робіт склала 1,06 млн. грн. Місцеві жителі назвали – це дивом.

Мгер1

Втім, заступник голови обласної ради Мгер Куюмчян, який є куратором проектів розвитку місцевого самоврядування, запевнив – це не диво, а повсякденний обов’язок представників обласної влади.

«Тут прозвучало багато слів вдячності нам за якесь диво. Але хочу сказати, що це наша робота, яку ми просто виконуємо. Те, що ми сьогодні відкриваємо цей заклад – це саме ваша заслуга, активність вашої громадської організації, вашої влади, директора школи, які подались на цей проект та відстояли його. Також я хочу, щоб ви знали, що ваша ініціативність та бажання змінювати свій район, село на краще, завжди знайдуть підтримку, як у депутатського корпусу, так і у голови обласної ради Гліба Пригунова»

Представники районної та сільської рад завірили – зупинятися на цьому проекті не збираються. Наступний крок, який збираються реалізувати в рамках обласного конкурсу – реконструкція котельні та встановлення твердопаливних котлів.