Новини

«Поки певні кола обговорюють політичні дії, ми показуємо конкретні результати роботи для громад».

18556016_1564277866924831_5012980804339799941_n

На Дніпропетровщині активно впроваджують ініціативи Президента України Петра Порошенка з покращення рівня життя громад. «Це не перший та не останній об’єкт, який будується для потреб громад регіону «з нуля», — зазначив на відкритті голова обласної ради Гліб Пригунов.
Сьогодні у Дніпрі на житловому масиві Лівобережний-3 відкрили вже другий в регіоні, збудований «з нуля» за європейськими нормами, «енергоефективний» дитячий садок. Найближчим часом в регіоні відкриють ще кілька новозбудованих дошкільних навчальних закладів. Цього тижня відкриються також дитячі садочки у Царичанському та Павлоградському р-нах.
Наразі Лівобережний-3 — один з найбільших житлових масивів міста, тут проживає чимало молодих сімей, переселенців та родин учасників АТО. Тому родини, як повітря, потребували ще одного дитячого садка.
Садок збудували за 1 рік, вартість робіт – 45 млн грн., з них 25 млн грн. – кошти обласного бюджету. Садок площею майже 3 тис м2 має все, що треба для повноцінного та всебічного розвитку дошкільнят: спортивні та музичні зали, ігрові кімнати, спальні. З дітьми працюють дефектологи, психологи, логопеди. Садок розрахований на 220 місць. Крім того, у садку працює модульна котельня на пелетах. Вона дозволяє зробити опалення повністю автономним.
«Наш регіон розвивається, збільшується народжуваність та кількість молодих родин. Тому будівництво нових соціальних об’єктів для потреб громад актуальне. В обласної та міської влади є повне розуміння, що треба робити для наших громадян. І, поки певні кола лише обговорюють політичні дії у країні, ми показуємо конкретні результати,якими покращуємо рівень життя наших громад. Коли постає певна проблема, то обласна і міська влада об’єднують зусилля для її вирішення. І новий дитячий садок — підтвердження цьому», — підсумував Гліб Пригунов.