Новини

У здоровому тілі – здоровий дух!

18451743_футбол

Місцеві депутати Петриківського та Магалинівського р-нів, а також Кривого Рогу – найспортивніші та самі вправні!

У Дніпрі завершилась VІ обласна спартакіада депутатів органів місцевого самоврядування всіх рівнів. Фінальні змагання з волейболу пройшли у спорткомплексі Придніпровської академії будівництва та архітектури. В інших спортивних залах депутати змагалися у настільному тенісі, шашках, шахах та міні-футболі.

IMG_6905

За остаточними результатами фінальних змагань, перше загальнокомандне місце отримала збірна Петриківського р-ну, друге – Магдалинівського, трійку лідерів замкнув Кривий Ріг.

«Обласні спартакіади – це продовження традицій та цілеспрямованої роботи обласної ради з пропаганди спорту,фізичної культури та здорового способу життя. Це добра традиція,яка дозволяє подати приклад для всього населення Дніпропетровщини як займатись спортом, вести здоровий спосіб життя. Ми всі повинні пам’ятати, що здоровя кожної людини – це не лише його особиста справа, але й національне надбання», — зазначив заступник голови облради Володимир Тюрін.

Фіналістів також привітали начальник управління з питань гуманітарної, соціально-культурної сфери та освіти Лілія Гиренко та її заступник Ірина Корчемаха, головний суддя змагань та олімпійська чемпіонка Вікторія Орєшина.