Новини

Гліб Пригунов привітав ДДУВС із річницею.

_MG_8333

53-тю річницю Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ відзначив святковим концертом, урочистостями та міжнародною конференцією. За час становлення і розвитку навчальний заклад досяг високого рівня в системі вищої освіти не тільки Дніпропетровщини, а й всієї України. Команда університету, більш ніж півсторіччя, виконує одне із головних завдань — забезпечує високу якість підготовки та виховує молоде покоління правоохоронців, здатних швидко адаптуватися до умов нового часу та вирішувати складні завдання.

Голова обласної ради Гліб Пригунов подякував команді викладачів вишу за успішну плідну працю та нагородив кращих: «Ваші випускники – це захист нашої області. Я дякую за активну позицію університету та його керівництва, співпрацю із європейськими країнами, передові підходи в системі навчання. Окремо, дякую і тим, хто пройшов війну і захистив нашу країну від агресора. В минулому році ми нагородили Премією облради вашого студента, який врятував троє людей із крижаної води. Команда усіляко доводить, що в ваших стінах виховують активну, сміливу і патріотичну молодь».

За роки існування навчального закладу з його стін вийшло близько 35 тисяч правоохоронців та фахівців-юристів, серед яких є генерали, відомі вчені-юристи, фахівці галузевої освіти та науковці. Більш ніж 25 % фахівців юридичного профілю на Дніпропетровщині – це випускники цього університету.

Сьогодні на своє день народження у закладі пройшла ІІІ Міжнародна науково-практична конференція з національної безпеки. До роботи долучились спостерігачі ОБСЄ, представники Консультаційної місії ЄС в Україні та закладів вищої освіти Грузії, Словакії, Чехії та Румунії.

Усі ця робота, проведення круглих столів, відкриття тренінгових центрів, міжнародна співпраця та сучасний підхід є запорукою майбутнього розвитку університету.