Новини

Гліб Пригунов: «Сучасний стадіон у Юр’ївці відкрито – це один з 20-ти цьогорічних спортивних об’єктів».

IMG_0522

30 років Юр’івська громада чекала на цю подію. Цими вихідними пройшло урочисте відкриття багатофункціонального спортивного комплексу. Його звели всього за рік обласним коштом. З бюджету 2017-2018 років було виділено 50 мільйонів гривень. Тепер у СМТ окрім великого футбольного поля є майданчики для міні-футболу, баскетболу, волейболу, зона із тренажерами для воркауту. Також навколо облаштували легкоатлетичну частину – бігові доріжки. Усе виконано за європейськими стандартами із високоякісним спортивним покриттям на всій території об’єкту.

Голова обласної ради Гліб Пригунов разом із Президентом Федерації футболу Андрієм Павелко привітали усіх мешканців району із відкриттям довгоочікуваного стадіону. Юним футболістам, вихованцям спортивної школи вручили корисні подарунки — спорт-інвентар. Обласна рада вже чотири роки працює за головними пріоритетними напрямками. Одним з таких є розвиток спорту в області та здорового способу життя.

Відкриття таких масштабних об’єктів вкотре доводить правильність обраного вектору роботи, наголошує голова обласної ради Гліб Пригунов: «В цьому році ми відкриваємо 20 спортивних об`єктів на території області. В Юр’ївці, Петриківці та інших. За 2 тижні відкриємо у Слобожанському великий спортивний комплекс. Все це стало можливим завдяки бюджетній децентралізації, найуспішнішій реформі нашої країни. Ми ставимо перед собою завдання: створити умови, аби в кожному районі, незалежно від його розташування — в центрі чи далеко від нього, діти однаково могли розвиватись і досягати спортивних результатів».

Окрім надсучасного комплексу в Юр’ївці, представники влади відкрили новенький спортивний майданчик у Олександрівці Дніпровського району. Високоякісне покриття, освітлення та інші деталі, роблять новий спортивний об’єкт найулюбленішим місцем відпочинку для малечі. Як зазначила обласна влада, вже незабаром на мешканців області чекають інші спортивні події та відкриття нових об’єктів.

IMG_0732

IMG_0758

IMG_0895

IMG_0499