Новини

Гліб Пригунов: «Якісна освіта — фундамент для успішної країни!».

!IMG_1166

 

Стартував сезон останніх дзвоників, щасливих випускників та привітань за успішне навчання. Сьогодні «Дніпропетровський обласний медичний ліцей-інтернат «Дніпро» теж провів урочисту лінійку. Цей навчальний заклад належить до асоційованих шкіл ЮНЕСКО, бере активну участь у міжнародних проектах і здійснює ліцензовану професійну медичну підготовку.

Голова обласної ради Гліб Пригунов завітав до цього комунального закладу, аби привітати вчителів та учнів із завершенням навчального року і нагородити найкращих: «Сьогодні 55 хлопців та дівчат стали на шлях розвитку нашої держави. Я думаю, що ваша визначеність на таку гуманну професію як лікар, допоможе вам стати людиною яка чує, допомагає і розуміє!».

Також на урочистому заході Гліб Пригунов вручив сертифікати вчителям на нові навчальні класи. Сучасно обладнані кабінети хімії, фізики, біології та інформатики, з‘являться у ліцеї вже незабаром. Відкрити їх планують на 25 річчя закладу, яке святкуватимуть цього року у жовтні. Голова обласної ради зауважив: «Це наш обласний комунальний заклад, ми робимо одну важливу справу, для того, щоб наш рідний край — Дніпропетровщина, отримала кваліфікованих спеціалістів, які працюватимуть у наших лікувальних закладах області.».

!IMG_1166

!IMG_1184 !IMG_1193