Новини

«Діти мандрують по Європі».

!IMG_8813

Саме під такою назвою пройшла акція для учнів загальноосвітніх та дошкільних навчальних закладів Павлограду і Верхньодніпровського району. Ініціював її проведення голова обласної ради Гліб Пригунов.

!IMG_8846

Головна мета — познайомити дітлахів з найкращими європейськими країнами, з їх історією, культурою та традиціями в цікавій ігровій формі.

!IMG_9067

Для малечі були проведені пізнавальні вікторини, майстер-класи із різноманітних ремесел, флешмоби, створені тематичні фотозони та проведений інтерактив з улюбленими казковими героями — Попелюшкою, Рапунцель, Фіксиками та іншими. Звичайно, що акція мала на меті не тільки розважити дітей, а й познайомити їх з передовими країнами Європи: Німеччина, Італія, Франція, Англія, Польща, Іспанія. Через унікальність та особливість кожної країни маленькі учасники акції освоїли професії пожежника, кондитера, перукаря, садівника та інші.

!IMG_8996

Голова обласної ради Гліб Пригунов розповів: «Така казкова акція для дітей — це справжнє свято миру, нових знань і вражень. Зараз наша країна стоїть на важливому шляху євроінтеграції і наші діти повинні виховуватись відповідно. Знайомитись з європейськими країнами і їх особливостями.».

!IMG_8785