Новини

Гліб Пригунов: «Якість освіти в сільській місцевості відповідає сучасним потребам».

_MG_0233

Доказом такого аргументу є Лобойківська загальноосвітня школа. На її території успішно функціонує нова початкова школа, сучасний футбольний майданчик, незабаром з`явиться ресурсна кімната.

Голова обласної ради Гліб Пригунов відвідав навчальний заклад та поспілкувався зі школярами. Новий футбольний майданчик побудували за два місяці. Об’єкт був зведений за рахунок співфінансування місцевого та обласного бюджетів. Загалом в Дніпропетровській області спортивна інфраструктура значно розширила свої межі, розповів Гліб Пригунов:

«Кожна дитина незалежно від місця проживання повинна навчатися у комфортних і сучасних умовах, займатися спортом і активно проводити своє дозвілля. Вже три роки поспіль ми реалізовуємо відповідний план. За цей час в області з’явилось 67 таких футбольних майданчиків».

Нова початкова школа у Лобойківці була повністю реконструйована у 2017 році. Сьогодні ж оновлення не припиняються. Діти успішно навчаються за системою Нової української школи. Розуміння замість зубріння, модульні парти, розвиваючі ігри  та багато інших можливостей тепер доступні школярам. Важливою складовою НУШ є сучасна матеріально-технічна база. Яскраві меблі, «розумні дошки» та інше оснащення тепер є у різних населених пунктах нашої області.

Голова облради Гліб Пригунов підсумував: «Із задоволенням відвідую звичайні сільські школи аби подивитися як відбувається сучасний освітній процес. Переконався, що у Лобойківській школі тепло, комфортно і сучасно. Нова українська школа успішно працює!».