Новини

Гліб Пригунов: «Я чітко розумію роль обласної влади у захисті дітей».

!IMG_3116
Голова Дніпропетровської обласної ради на своїй сторінці у Фейсбук поставив питання, від кого та від чого потрібно захищати дітей. Гліб Пригунов пише: «Від насильства в родинах, від некоректного ставлення в навчальних закладах, від розбою на вулицях, від несправедливого ставлення суспільства! В мене також є чітке розуміння ролі обласної влади у захисті дітей: ми маємо захистити їхнє на право на комфортні та цивілізовані умови розвитку та освіти. Саме тому в нашій області останніми роками ми реалізуємо програму по відновленню та будівництву нових сучасних навчальних закладів, спортивних майданчиків та стадіонів».
!IMG_3267
Сьогодні для малечі сіл Обухівка та Горянівське Дніпровського району обласна рада влаштувала яскраве свято дитинства! На території навчально-виховного закладу розгорнулося шість різних локацій. Скаутський квест, спортивна і арт-зони, творчий концерт, солодкі подарунки, розваги з аніматорами та конкурси. Окрім святкових веселощів та ігор, встигли провести ще і футбольні змагання між школами на новенькому полі, яке урочисто відкрили сьогодні. Таких цього року планують побудувати аж 30 в області. Голова обласної ради також пограв із малечею у футбол та побажав їм вдалого літа.
!IMG_3238
В сусідньому селі Обухівка з нуля будують дитячий садок. Двоповерхова будівля з панорамними пластиковими вікнами, сучасною системою опалення, відкритою терасою для заходів та багато іншого. Голова обласної ради простежив за ходом будівництва та поспілкувався із майбутнім директором закладу: «Ми будуємо стіни, саму будівлю, але головніше те, які люди тут працюватимуть, який тут буде колектив і фахівці! Зараз з`являються десятки нових закладів, а це сотні нових робочих місць. І дуже хотілося, щоб спеціалісти були підготовлені, старанні та ініціативні!».
В першій Обухівській середній школі незабаром побудують великий стадіон. Вже огородили територію майбутнього поля. Викладачі та школярі дуже чекають на оновлену спортивну зону. У планах обласної влади та керівництва селищ ще дуже багато перспективних проектів. Реалізувати деякі з них вдасться вже цього року.