Новини

Ігрові кімнати, дитячий майданчик та гарне подвір’я – гідні умови для дітей засуджених жінок.

DSC_0891

З нагоди святкування Дня захисту дітей в «Кам’янській виправній колонії № 34» відкрили новий сектор для сумісного проживання засуджених жінок з дітьми до 3-х років. Комфортні умови, іграшки, необхідні засоби гігієни і одяг. Маленькі діти засуджених жінок мають право на нормальне дитинство.

 
Відтепер у новому секторі будуть відбувати покарання майбутні мами та ті, котрі народили у місцях позбавлення волі. На церемонії відкриття адміністрація виправної колонії подякувала за підтримку обласній владі.
 
«Відкриття цього сектору має неабияке значення для нашої області, адже це привертатиме увагу великої кількості людей про проблем захисту прав дітей. Діти – наше майбутнє, і вони мають рости в якісних умовах, незважаючи на проступки своїх матерів», — зазначив начальник відділу антикорупційної політики та прав людини Дніпропетровської обласної ради Олександр Свіренко.
 
Сучасний ремонт, яскраві кольори, безтурботна атмосфера створюють затишок для малюків. Це значною мірою впливає на розвиток дітей та на їх емоційний стан, а надалі допоможе їм стати повноцінними членами суспільства.
DSC_1240 DSC_1270