Новини

Гліб Пригунов: «Їх батьки загинули, захищаючи Україну, тепер наше завдання – піклуватися про малечу».

38208479_2079305445422068_5510944345055821824_n

Поїздка дітей з родин загиблих воїнів АТО до літнього табору у смт Ворохта Івано-Франківської області стала справжнім прикладом співпраці заради доброї справи. Відпочинок для малечі організували силами благодійних організацій та фондів за підтримки Дніпропетровської обласної ради, яка за зверненням організаторів допомогла з транспортуванням. Вчора діти відправилась у довгоочікувану відпустку і тепер у них є півмісяця на відпочинок та оздоровлення.

Голова облради Гліб Пригунов побажав малечі гарного відпочинку та подякував благодійникам за таку ініціативу, зауваживши, що подібні проекти завжди отримають підтримку від облради: «Їх батьки віддали життя за країну, за мирне небо. Наше завдання – захищати, усіляко допомагати і підтримувати цих дітей. Я вдячний всім, хто долучається до таких проектів. Об’єднавши зусилля – ми отримали результат. Банальна істина, але разом – ми сила!».

Такий літній табір проходить не вперше. За роки співпраці і активної роботи  благодійного фонду «Допомога Україні» та міжнародного організації «Нове покоління» — це вже 23 поїздка. Подібні проекти будуть продовжувати свою роботу і надалі. Благодійники приділяють увагу дітям з родин учасників АТО, мешканцям прифронтових територій та дітям Кримських татар.