Новини

Два нових генератори від благодійників отримала криворізька лікарня.

IMG_0329

💡Одиному з медзакладів області Міжнародна організація з міграції передала благодійну допомогу у вигляді двох генераторів Khonaysser KGP 60. Потужність кожного генератора – 60 KVA.

💬 «Наші лікарні – один з головних пріоритетів у роботі Дніпропетровської обласної ради. В умовах війни та постійної загрози медзаклади повинні бути повністю готові до будь-яких критичних ситуацій. І в цьому нам дуже допомагають міжнародні партнери та волонтерські організації», – сказала Аріна Пустова, депутатка Дніпропетровської обласної ради та голова постійної комісії з питань здоров‘я, дитинства та материнства й радниця голови ДОР.

✅ Допомогу криворізькій лікарні надали в рамках проекту «Екстрене реагування на гуманітарну кризу в Україні».

💬 «Ці генератори вже на 100% закривають потребу лікарні у резервному живленні. Вони в основному будуть під’єднані для забезпечення господарсько-побутових потреб лікарні», – розповів директор медзакладу.

📍Він зазначив, що з самого початку війни лікарня ні на хвилину не зупиняла роботу.

💬 «У нас вже встановлені 2 потужних генератори, які живлять, у разі потреби, все, що стосується надання медичної допомоги і знаходження пацієнтів у лікарні. Пальне і усі необхідні матеріали нам також надаються за підтримки Дніпропетровської обласної ради. Дуже дякую усім, хто нас підтримує!» – підсумував керівник лікарні.