Новини

Державна програма «єРобота» — підприємець з Кривого Рогу отримав кошти на розвиток бізнесу.

msg576745803-48914

🛝Ігор Рома мріяв втілити ідею виготовлення дитячих еко-майданчиків з дерева.

💬«Я хотів відійти від типових майданчиків, створивши екологічний та безпечний простір, де діти матимуть можливість повноцінно розвиватись та спілкуватись.
Основний напрям зараз — встановлення майданчиків на територіях, які були пошкоджені або зруйновані під час війни, але наразі відбудовуються. Дітям у таких районах потрібні місця для цікавого дозвілля, аби мати змогу відволікатись та проживати своє дитинство щасливо», — розповідає підприємець.

🛠️Для придбання спеціального обладнання у бізнесмена не вистачало коштів, тож, він вирішив подати заявку на отримання мікрогранту. Відпрацював бізнес-план, подав заявку на порталі Дія та був запрошений на захист проєкту перед комісією Дніпропетровського обласного центру зайнятості.
Наразі чоловік вже отримав державні кошти, тож перший крок до розвитку бізнесу зроблено.

💰На цей рік уряд заклав 1,8 млрд гривень на виконання проєкту. Гроші надаватимуться переможцям програми для започаткування чи розвитку свого бізнесу. Це стосується як діючих підприємців, так і людей, які тільки планують розпочати свою справу.

✅Аби взяти участь у програмі, потрібно подати заяву та бізнес-план свого проєкту через портал «Дія» за посиланням https://is.gd/Zezi5a

☝🏻Нагадаємо, що у 2022 році в рамках програми «єРобота» кошти отримали 203 заявники з Дніпропетровщини. На загальну суму майже 47 млн гривень.