Новини

Дніпропетровська обласна рада запрошує на безкоштовний семінар: «Первинна психологічна допомога військовим та їх сімʼям»

IMG_20230714_155738_182

Психологічне відновлення можливе, як за професійної роботи психологів, так і освоєння громадянами мистецтва бути ближнім – здатності людей створити у своїй місцевості суспільні, освітні, психологічні процеси, в контексті яких можливе отримання і збереження психологічного, ментального здоровʼя.

На учасників семінару чекає серія тематичних лекцій:

  • потреба у створенні соціальних мереж відновлення особистості;
  • створення соціальної мережі відновлення;
  • комунікація на основі терапії прийняття та відповідальності;
  • учасники соціальної мережі відновлення;
  • портрет відновленої спільноти.

Семінар буде цікавим працівникам територіальних громад, педагогам, капеланам, психологам, соціальним працівникам, представникам силових структур, волонтерам.

Лектором виступить Ігор Скрипніченко, радник Почесного консула України в США, куратор освітньої діяльності «Psychology Support Internation в Україні», проректор Полтавської Богословської Семінарії, куратор проєкту «Психологічна реабілітація» Благодійної Організації Благодійний Фонд «Life Support Ukraine».

По завершенню семінару кожний учасник отримає сертифікат від міжнародної організації «Psychology Support International», яка бачить свою місію в тому, аби PsyCorps забезпечили професійну та скоординовану відповідь на психологічний вплив війни, природних і техногенних катастроф на міжнародному та національному рівнях.

Дата проведення: 26 липня 2023 року.

Програма семінару:

  • 9:00 – реєстрація;
  • 9:30 – початок семінару;
  • 16:00 – завершення семінару.

Адреса: місто Дніпро, проспект Д. Яворницького, 19, НТУ «Дніпровська політехніка», корп. 1 (головний), ауд. 102 (3-й поверх).

Навчання безкоштовне. Попередня реєстрація учасників до 21 липня 2023 року за допомогою google-форми: https://forms.gle/bqnTCtJy71b9tciX6

Семінар організовано за підтримки та сприяння: Дніпропетровської обласної ради, Дніпропетровської обласної асоціації органів місцевого самоврядування, Благодійної Організації Благодійний Фонд «Life Support Ukraine», Громадської організації «Руки милості – Дніпро», НТУ «Дніпровська політехніка».