Новини

Дніпропетровська обласна рада оголошує відбір кандидатів до складу поліцейської комісії полку патрульної поліції в місті Кривий Ріг та до складу поліцейської комісії Департаменту поліції особливого призначення «Об’єднана штурмова бригада Національної поліції України «Лють»

IMG_7230

Якщо Ви маєте бездоганну репутацію, високі професійні та моральні якості, суспільний авторитет і відповідаєте критеріям, зазначеним у статті 51 Закону України «Про Національну поліцію», запрошуємо подати  такі документи до обласної ради:

🔹 Власноруч написану заяву (із наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»).

🔹 Ксерокопії паспорта громадянина України (1-2 сторінки та сторінка з інформацією про останнє місце реєстрації кандидата).

🔹 Автобіографію.

🔹 Копії документів про освіту (за згодою).

🔹 Копію трудової книжки (за згодою).

🔹 Інші матеріали (рекомендаційні листи, характеристики тощо), які підтверджують бездоганну репутацію, високі професійні та моральні якості, суспільний авторитет особи, яка виявила бажання увійти до складу поліцейської комісії (бажано).

☎️ Додаткову інформацію стосовно документів, які представникам громадськості необхідно подати до обласної ради, можна отримати за телефоном: 742 75 06.

📪 Документи подаються до обласної ради до 07 липня 2023 року за допомогою електронної пошти на адресу: info@oblrada.dp.gov.ua; засобами поштового зв’язку або особисто через канцелярію обласної ради за адресою: просп. Олександра Поля, буд. 2, кім. 522.