Новини

Дніпропетровщина є однією з лідерів у державній програмі «єРобота».

photo1671105271 (2)

👩‍💼🧑‍💼Наразі вже 180 підприємцям-початківцям та досвідченим бізнесменам служба зайнятості ухвалила рішення про надання коштів.

Один з них — підприємць з Дніпра, Микита Котович, який завдяки мікрогранту реалізував давню мрію – відкрив власну пекарню .

📑Учасник програми ретельно пропрацював бізнес-план, врахував всі ризики, які можуть виникнути у зв’язку з введенням в Україні воєнного стану, та подав заявку на порталі ДІЯ. Через деякий час, захистив свій проєкт перед комісією Дніпропетровського обласного центру зайнятості та отримав позитивне рішення від Державного центру зайнятості.

💶Наразі бізнесмен вже отримав кошти на рахунок, розпочав роботу та працевлаштував двох людей.

🍞🥖Мій заклад є не просто пекарнею, куди можна зайти за свіжими хлібобулочними виробами, а ще й постачальником замороженої продукції для інших закладів харчування. Я врахував те, що окрім продажу свіжої випічки, наша пекарня може бути постачальником різноманітної продукції у кафе та ресторани. Збільшуючи оборот продукції та укладаючи договори на поставку, ми зможемо працевлаштувати ще більше людей, сплачувати податки та підтримувати країну. Я дуже радий, що водночас здійснив свою мрію та зробив свій внесок у розвиток бізнесу Дніпропетровщини», — наголошує Микита Котович.