Новини

Дніпропетровське відділення МАН у 2022 році має найкращий результат в Україні.

DSC_8804

📜Грамотами голови обласної ради нагороджені викладачі Дніпропетровського відділення Малої академії наук України.

📈За останні чотири роки на всеукраїнському рівні обласне відділення МАН має високі рейтинги:
2019 рік – ІІ місце, з 60 учасників — 40 переможців; 2020 рік – І місце, з 59 учасників — 37 переможців; 2021 рік – ІІІ місце, з 59 учасників — 36 переможців.

💬«2022 рік, незважаючи на воєнний стан в Україні, став для викладачів і вихованців ДВ МАН переможним: із 61 учасників всеукраїнського конкурсу 41 переможець, і це — найкращий результат в Україні! Пишаємось і своїми стипендіатами Президента України, тут також наше відділення є лідером. За чотири роки ми виховали 40 Президентських стипендіатів. Щорічно виплачується обласна іменна стипендія, її отримують 350 учнів на загальну суму 1 мільйон 500 тисяч гривень», — розповідає директор ДВ МАН Наталія Тягло.

Постійними партнерами ДВ МАН є 13 закладів вищої освіти, 80 кафедр та 329 науковців, з яких – 38 докторів наук, 223 кандидати наук та 68 викладачів; 700 науково-педагогічних працівників закладів середньої освіти.

👩‍🎓🧑‍🎓За час дії правового режиму воєнного стану в Україні учні ДВ МАН України стали учасниками в 12 міжнародних конкурсів і здобули 14 золотих, 4 срібних та 3 бронзових нагороди.

«У навчання кожного вихованця ви вклали не тільки свій розум, але й частку своєї душі і свого серця, ведучи їх до міжнародних перемог, — звернулася до присутніх начальник управління з питань гуманітарної, соціальної сфери та освіти, депутат обласної ради Лілія Гиренко. — Тому ваша праця заслуговує на особливу подяку! Мені надзвичайно приємно передати слова вдячності від голови обласної ради Миколи Лукашука та всього депутатського корпусу і вручити грамоти, адже результати вашої роботи примножують славу не лише нашої області, а і всієї України!».