Новини

Дістатися до моря поїздом буде значно простіше!

66137

На літній період «Укрзалізниця» призначила додаткові поїзди та продовжила маршрути на дальні дистанції, у тому числі до Генічеську, Бердянську та Одеси.

Через значне збільшення пасажиропотоку виникла необхідність збільшити кількість рейсів до курортної зони, аби жителі області мали змогу без перешкод та черг за квитками добиратися до улюблених місць відпочинку. Голова обласної ради Гліб Пригунов та директор регіональної філії «Придніпровська залізниця» ПАТ «Укрзалізниця» Микола Кужавський дійшли домовленостей про збільшення курсування приміських електропоїздів у південному напрямку. Керівництво залізниці запевняє керівництво області, що ретельно стежать за пасажиропотоком. У разі його збільшення йтиметься про призначення додаткових поїздів, у тому числі на окремі дати та напрямки.

Наразі залізницею з п’ятниці по понеділок курсує електропоїзд № 6702/6701/6703 Дніпро-Таврійськ-Генічеськ, наповненість якого складає до 60%. Окремо для дітей, які їдуть до літніх таборів, з Кривого Рогу буде курсувати поїзд до Геніческу. Графік – з 16 липня по 7 серпня, відправлення з Кривого Рогу – о 22:50, з Геніческу – о 21:47. Також «Укрзалізниця» призначила додатковий поїзд №222/221 Новоолексіївка – Дніпро. Поїзд курсуватиме з Новоолексіївки та Дніпра з 17 по 29 липня, крім 19 липня, через день.

Нещодавно стали доступні і додаткові рейси швидкісного поїзда Інтерсіті+ № 736/735 Київ – Запоріжжя – Київ. До кінця літа він курсуватиме щоденно. Детально ознайомитись із розкладом поїздів ви можете на офіційному сайті регіональної філії «Придніпровська залізниця».