Новини

Дітей Дніпропетровщини запрошують долучитись до патріотичного заходу

Дякую, солдате, за життя! (1)

З 29 по 31 травня в приміщені Дніпропетровської обласної ради триватиме обласний Фестиваль дитячих оберегів для воїна «Дякую, солдате, за життя!», присвячений Міжнародному дню захисту дітей. Він має на меті сформувати у підростаючого покоління почуття патріотизму, поваги і любові до своєї країни, розвити творчі здібності у дітей та виховати в них шанобливе ставлення до захисників і захисниць України.

Засновником та організатором Фестивалю є обласна асоціація органів місцевого самоврядування за підтримки Дніпропетровської обласної ради. Підготовку та проведення Фестивалю координує Дніпропетровська асоціація органів місцевого самоврядування спільно з управлінням моніторингу соціально-економічних процесів та підтримки місцевих ініціатив виконавчого апарату обласної ради.

До участі у Фестивалі запрошуються учні 4-11 класів. Вони мають підготувати творчу роботу, яка відповідає загальній ідеї Фестивалю.

Фестиваль проводиться у двох вікових категоріях: середня — від 10 до 13 років і старша — від 14 до 17 років та у трьох номінаціях:
«Оберіг для воїна» — поробки, малюнки, тощо; «Нарис»; «Поезія».

Важливо, що кожна територіальна громада регіону може представити на конкурсі не більше 5 творчих робіт.

Готові роботи слід надсилати за адресами:
Нова Пошта: Проспект Олександра Поля, 8а, м.Дніпро, відділення N7. (контактна особа — Бідняк Н.В. тел. 050-502-34-65);
Укрпочта; проспект Пушкіна, 21, м. Дніпро, 49101. Поштове відділення 49101. (контактна особа — Лимар Т.О. тел. 096-900-65-79).

На роботах обовʼязково вказуйте прізвище, імʼя учасника, його вік, територіальну громаду, школу, контактний телефон (власний або батьків). Усі творчі роботи будуть передані захисникам та захисницям України, а учасники Фестивалю отримають електронні Дипломи учасника Фестивалю.