Новини

🧑‍💻Результати 6 хвилі урядової програми «єРобота»: 9 підприємців з Дніпропетровщини отримають кошти на розвиток власної справи. 

IMG_20230517_111728_642

 

✅Шостий період прийому заяв на отримання грантів тривав з 10 по 23 квітня 2023 року. За цей час Дніпропетровською службою зайнятості було ухвалено 9 позитивних рішень про надання коштів жителям Дніпропетровщини.

 

Підприємці планують відкрити у Дніпрі нову кав’ярню, масштабувати косметологічний кабінет, медичний центр та продуктовий магазин. У Кривому Розі також планується відкриття кав’ярні та закладу харчування, відбудеться розширення асортименту будівельних матеріалів, також з’явиться приватна клініка. У м. П’ятихатки буде відкрито будівельний магазин.

 

🤝Загалом, у 2023 році за програмою «Власна справа» по регіону ухвалено 51 позитивне рішення, переможці отримають понад 12 млн грн. Серед отримувачів – 5 юридичних осіб, 33 ФОПів та 13 осіб, які планують стати підприємцями.

Схвалені бізнес-проєкти передбачають створення 110 нових робочих місць.

 

📍Кожен охочий може долучитися до програми та подати заявку на отримання мікро-грантів через Портал Дія – https://is.gd/Zezi5a . До заяви обов’язково додається бізнес-план щодо започаткування нового або розвитку вже діючого бізнесу.

 

🪖Наразі також здійснюється прийом заяв з надання грантів для учасників бойових дій, осіб з інвалідністю внаслідок війни та їх дружин/чоловіків, які мають можливість отримати кошти в розмірі до 1 млн грн на створення або розвиток власного бізнесу. Більш детально ТУТ — «Грант для ветеранів».

 

☎️«Гаряча лінія» Дніпропетровського обласного центру зайнятості – (096)-293-34-69.

Телеграм-канал Підтримка ДСЗ Дніпро – https://t.me/Pidtrumka_DCZ_DNP.