Новини

За підтримки облради пройшов фестиваль для людей з особливими потребами.

44193200_339646150140828_9205484073592553472_n

«На крилах творчості» — Всеукраїнський фестиваль під такою назвою відбувся у Дніпрі. Такий творчий триденний захід проходить вже десятий раз. Головна мета – допомогти людям з особливими потребами реалізувати свої творчі здібності, вселити в них впевненість у власних можливостях. Сольні виступи, спів хорів, гра на музикальних інструментах та інші таланти учасники з особливими потребами змогли презентувати широкому загалу.

За підтримки Дніпропетровської обласної ради фестиваль «На крилах творчості» об’єднав учасників із Харкова, Києва, Рівне, Полтави, Дрогобича, Бердянська, Вінниці, Житомира, Запоріжжя, Маріуполя і багатьох інших великих і маленьких міст України. Вік учасників не обмежений. Наймолодшому – 11 років.

Найбільш активних нагородили почесними грамотами голови обласної ради. Гліб Пригунов зазначив: «У багатьох розвинутих країнах люди вже давно зрозуміли, що «особливі» люди – це не тягар, це просто не розкритий потенціал. Тож такі фестивалі допомагають їм розвиватися, розкривати свої таланти і нічого не боятися. Таких заходів має бути більше!».

За словами голови  обласного об’єднання інвалідів «Творчість» Тетяни Шелюг фінальний гала-концерт зібрав повний зал глядачів у театрі драми та комедії. Організатори вже планують наступний фестиваль, який має бути ще більш яскравим і масовим.