Новини

Освітній соціальний проект Гліба Пригунова «Освіторіум» — про головне!

Слайд2

Унікальний майданчик для дітей, молоді та просто активних людей області, успішно функціонує вже пів року. За цей час голова обласної ради Гліб Пригунов, депутатський корпус та інші мешканці, стовідсотково переконалися у важливості і користі створення такого новітнього простору.
Важливі проекти, які успішно реалізовує Молодіжний Центр «Освіторіум»:
— Конкурс «Премія» обласної ради – заохочення мешканців області та подяка за їх досягнення і внески;
— Школа молодого політика – формування молодої політичної еліти країни;
— Навчальний проект «Stronger Together» — нова програма допомоги соціально-незахищеним верствам населення;
— «Open Weeks Osvitorium» — об’єднує різноманітні напрямки: творчість, спорт, змістовне дозвілля, наука, особистий розвиток.
Тут працює Волонтерський центр, Координаційний центр з надання юридичної допомоги, потужний медіа-ресурс — прес-центр із медіа-коворкінгом, успішно функціонують гуртки позашкільної освіти, розвивається мережа гуртків туристично-краєзнавчої роботи, згуртовуються Скаутські формування.  Незабаром тут буде започатковано перші туристичні маршрути областю «Дива Придніпров’я».
Окрім цього, центр на постійній основі проводить різноманітні тренінги, дебати, лекції до яких залучає іноземних спікерів та експертів. Організовує фестивалі та творчі вечори. Вже незабаром у Дніпрі пройде Студентський бал.
Як зазначає голова обласної ради Гліб Пригунов, успішне функціонування Центру «Освіторіум» має досить глибоке і перспективне значення: «Такий майданчик по-перше, допомагає нам активно взаємодіяти із молоддю, співпрацювати і створювати спільні програми і проекти, просто кажучи чути одне одного. По-друге, сучасний осередок створює і пропонує населенню безкоштовні можливості для спортивного, інтелектуального, особистісного розвитку. А це в свою чергу формує світосприйняття, ідеали, цілі – а в подальшому і розвиток міста, області і країни!»
Неформальна атмосфера, нові знайомства, пошук однодумців, особистий розвиток, цікаве дозвілля і отримання нових знань. Це те, за чим варто прийти в «Освіторіум». Кожен точно знайде заняття до душі.
Усі деталі можна дізнатись тут:
Фейсбук: https://www.facebook.com/osvitorium/
Телеграм-канал: t.me/DniproRegionHUB
Instagram: instagram.com/yc.dp.ua
м. Дніпро, вул. Яружна, 49а.
Хочеш провести захід у центрі:
Тоді заповнюй коротеньку гугл-форму: goo.gl/2vCPWA
Переглянути план заходів:
https://calendar.google.com/calendar/b/3?cid=b3N2aXRvcml1bUBnbWFpbC5jb20