Новини

Знову прем’єра у «ДРАМіКОМі»: театр запрошує на нову виставу «ДОДО»

!IMG_9932

П‘єса виконана у незвичному для українського глядача жанрі – клоун драма.

«Жанр клоун драми складний, але працювати було цікаво. Девіз театру – «Приходьте до нас за емоціями». Тож, ця вистава 100% подарує глядачеві увесь спектр емоцій», – сказав Олексій Клейменов, режисер-постановник вистави.

Історія про химерних птахів, які не вміють літати і мешкають на острові Маврикій. Після приходу людей популяція птахів зменшується. Генрі та Агата останні представники свого виду, тож перед ними постає питання виживання. Однак не все так просто в житті «додонців». Створити сім’ю для них складний процес. Вони сваряться і миряться. Поринають у вир байдужості, а потім знову освідчуються в коханні одне одному. Як легко кожному з нас впізнати і себе в цих кумедних і нещасних створіннях.

«Це незвичайна п‘єса. Скажімо так, вона з одного боку є веселою і кумедною, з іншого – піднімає глибокі почуття та сенси. Ми будемо говорити з гумором про серйозні речі. Це те, що треба, аби відволіктися від негараздів та зняти емоційну напругу!» – зазначив керівник Дніпровського академічного театру Драми і комедії Сергій Мазаний.

!IMG_9915 !IMG_9922 !IMG_9924 !IMG_9929 !IMG_9932 !IMG_9939 !IMG_9949 !IMG_9971 !IMG_9974 !IMG_9989 !IMG_9992