Новини

Кавʼярня та магазин одягу — підприємці з Донеччини змогли вкластися у розвиток власної справи завдяки урядовій програмі «єРобота».

msg-518201556-78644

Як розповідає Євгеній Свирида, один з засновників бізнесу, 24 лютого 2022 року їх виробництво футболок переїхало до Дніпра.

Згодом команда вирішила створити певний хаб, де люди, зокрема, мешканці Донечинни, зможуть зустрічатися та підтримувати зв`язок, а також придбати одяг з улюбленими принтами.

Завдяки урядовій програмі «єРобота», яку реалізує Дніпропетровська обласна служба зайнятості, у жовтні цього року власники відкрили сучасну кав’ярню, де розвивають два напрямки – заклад та магазин одягу.

На отриманні від держави кошти Євгеній придбав кавову машину, меблі та додаткове обладнання. За головною умовою гранту працевлаштував двох барист, які є переселенцями з Донецької області.
Також команда допомагає нашій армії: проводить благодійні аукціони та збирає кошти, які йдуть на купівлю квадракоптерів.

Якщо ви маєте намір відкрити власний бізнес, знайти роботу, навчатися або змінити професію, звертайтесь до фахівців найближчого центру зайнятості.

«Гаряча лінія» Дніпропетровського обласного центру зайнятості – (067)-744-54-80.