Новини

Напередодні Дня молоді голова Дніпропетровської обласної ради привітав молодих та амбітних дівчат і хлопців регіону.

IMG_20230811_151228_924

 

Голова Дніпропетровської обласної ради вручив грамоти сімом молодим представникам різних об’єднаних територіальних громад області.

 

«Напередодні Дня молоді привітав та відзначив найактивніших. Говорили про ті випробування, які зараз проходить Україна. Наша молодь живе у складний час. Але саме зараз ми виховуємо нове покоління українців. Тож, важливо, аби вони розуміли, як працюють демократичні процеси і памʼятали про те, яку важливу роль молоде покоління відіграє у формуванні майбутнього нації», —

 

 

Співорганізатором заходу стало Дніпропетровське регіональне відділення Всеукраїнської Асоціації об’єднаних територіальних громад.

 

«В нас дуже активна та завзята молодь. Ми пишаємося проєктами, які вони втілюють. Із початком повномасштабного вторгнення ці молоді люди стали на захист своїх громад. Вони допомагають місцевим жителям та внутрішньо переміщеним особам, виховують патріотизм, розвивають лідерські якості та творчі здібності дітей та молоді своїх громад. За ними наше майбутнє!» – розповіла Світлана Спажева, керівник Дніпропетровського регіонального відділення Всеукраїнської Асоціації об’єднаних територіальних громад.

 

Гостям провели екскурсії у музеї місцевого самоврядування та сесійній залі. Втім, найяскравіші враження вони отримали від живого спілкування із головою обласної ради.

 

«Злива, грім, ракетна небезпека. Сьогоднішня зустріч з молоддю з різних громад Дніпропетровщини почалась в обласній раді і продовжилась у бомбосховищі. Обставини, здавалось би нестандартні, втім, спілкування вийшло напрочуд жваве, цікаве та невимушене. Було круто говорити у такому форматі», — сказав Микола Лукашук