Новини

Голова Дніпропетровської обласної ради вручив нагороди спортсменам, які вибороли призові місця на Чемпіонаті світу 2023 з параплавання.

msg-1411992881-5906

За результатами Чемпіонату Україна посіла 2 місце, виборовши найбільшу кількість медалей — 55: 20 золотих, 13 срібних та 22 бронзових. Дніпропетровські спортсмени вибороли 12 медалей: 2 золотих, 5 срібних та 5 бронзових.
Голова обласної ради привітав вихованців комунального закладу Дніпропетровський регіональний центр з фізичної культури і спорту «Інваспорт» Дніпропетровської обласної ради — Антона Коля, Ірину Пойду, Ганну Стеценко та їх тренерів — Геннадий Вдовиченко, Оганес Мкртчан, а також керівника закладу Олену Зайцеву.

«Зустрівся з нашими спортсменами у форматі «off records».
Ще раз особисто привітав з призовими місцями на Чемпіонаті світу 2023 з параплавання.
Поспілкувалися тепло і щиро, не тільки про спорт. Вони відкриті та дуже цілеспрямовані, з надзвичайною силою волі і таким же прагненням до нових досягнень.
Вдячний кожному і, звісно, тренерам наших чемпіонів, за те, що тримають свій «фронт». Кожна перемога — це чергове нагадування світовій спільноті, наскільки українці сильні та безстрашні», — зазначив Микола Лукашук.

Також на Чемпіонаті з параплавання 2023 Антон Коль встановив світовий рекорд у запливі серед чоловіків на 200 м вільним стилем із часом 4:57,31.