Новини

У Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ новий ректор.

photo1691654125

Новим ректором університету став Олександр Моргунов, полковник поліції, заслужений тренер України, доктор юридичних наук, професор.

Новопризначеного ректора закладу привітали Голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук разом з Державним секретарем МВС України Інною Ящук, мером Дніпра Борисом Філатовим та заступницею начальника ОВА Іриною Грицай.

«Переконаний, що Ваш професійний досвід, енергія, управлінський талант і організаторські здібності дозволять Вам домогтися значних досягнень у розвитку Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ. Щиро бажаю конструктивної роботи, невичерпних сил та успіхів у всіх починаннях. Дякую Андрію Фоменкові. За 7 років на посаді ректора університету ви зробили цей заклад таким, яким він є зараз» — зазначив Голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук.

Сьогодні Дніпропетровський університет внутрішніх справ знаходиться в ТОП 200 найкращих закладів Європи та України. Його історія починалась зі школи міліції. Тепер в університеті працює 25 кафедр, більше ніж 325 науково-педагогічних працівників, 64% з них мають наукові ступені та вчені звання. Багато хто мріє вступити саме до цього ВНЗ. Це є головним визнанням університету. Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ – багатопрофільний заклад вищої освіти системи МВС України, який охоплює всі елементи ступеневої освіти: бакалаврат, магістратуру, аспірантуру, докторантуру, систему підвищення кваліфікації та післядипломної освіти. Викладацьку, виховну, методичну й науково-дослідну діяльність здійснюють більше ніж 325 науково-педагогічних працівників, 64 відсотки яких мають наукові ступені та вчені звання.

«За час становлення і розвитку навчальний заклад досяг високого рівня в системі вищої освіти не тільки Дніпропетровщини, а й всієї України. Команда університету, виконує одне із головних завдань – забезпечує високу якість підготовки та виховує молоде покоління правоохоронців, здатних швидко адаптуватися до умов нашого часу та вирішувати складні завдання», — зауважив колишній ректор Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ Андрій Фоменко.

«На наших плечах велика місія — готувати стратегічний та оперативний резерв наших сил безпеки та оборони. Важливі не тільки професіоналізм та наукова база. Цінно, що саме у стінах Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ, молодь мріє стати захисниками та захисницями України», — відмітив новопризначений ректор Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ Олександр Моргунов

«Університет готує висококваліфіковані кадри для захисту правопорядку та для розвитку правової держави. Це вкрай складна та потрібна робота в наш час»,- Інна Ящук Державний секретар МВС України.